MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zmniejsz obroty miksera i dodawaj kolejno: żółtka, olej i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczna zebra. Oto przepis na kulinarny hit lat 90. Dodaj do ciasta gazowany napój, a wypiek będzie zachwycająco puszysty

Ciasto zebra. Krok 3

Zmniejsz obroty miksera i dodawaj kolejno: żółtka, olej i wodę gazowaną lub oranżadę. Możesz wzbogacić ciasto także odrobiną esencji waniliowej.

Zobacz również

Paryż. Sztafeta z ogniem olimpijskim na czerwonym dywanie w Cannes

Paryż. Sztafeta z ogniem olimpijskim na czerwonym dywanie w Cannes

Deklasacja! Polskie ciasto najlepsze na świecie

Deklasacja! Polskie ciasto najlepsze na świecie

Polecamy

Wyjątkowy maturzysta z Kalisza

Wyjątkowy maturzysta z Kalisza

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Ostrzeżenie meteo dla całej Wielkopolski

Ostrzeżenie meteo dla całej Wielkopolski