MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Już w te wakacje będziemy pływać w nowym basenie na Opolszczyźnie. Będą zjeżdżalnie

Już w te wakacje będziemy pływać w nowym basenie na Opolszczyźnie. Będą zjeżdżalnie

Dziewczęta PSP 4 w Radomsku najlepsze w trójboju lekkoatletycznym

Dziewczęta PSP 4 w Radomsku najlepsze w trójboju lekkoatletycznym

Polecamy

Pyszny sok z truskawek do herbaty i deserów. Nie potrzebujesz sokownika

Pyszny sok z truskawek do herbaty i deserów. Nie potrzebujesz sokownika

Zobacz, jak mObywatel przyda się w czasie wyborów do Parlamentu Europejskiego

Zobacz, jak mObywatel przyda się w czasie wyborów do Parlamentu Europejskiego

Ta prosta sałatka to hit bułgarskich kurortów. Jest najlepsza na grilla i imprezy

Ta prosta sałatka to hit bułgarskich kurortów. Jest najlepsza na grilla i imprezy