MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Burmistrz Paweł Kulesza z absolutorium i wotum zaufania ZDJĘCIA

Burmistrz Paweł Kulesza z absolutorium i wotum zaufania ZDJĘCIA

Zmiana w terminarzu Abramczyk Polonii Bydgoszcz

NOWE
Zmiana w terminarzu Abramczyk Polonii Bydgoszcz

Polecamy

Herbata parzona… na słońcu? Czy sun tea jest bezpieczna dla zdrowia?

Herbata parzona… na słońcu? Czy sun tea jest bezpieczna dla zdrowia?

Wyjechali za granicę - nie podjęli kontaktu z rodziną. Policja poszukuje zaginionych!

Wyjechali za granicę - nie podjęli kontaktu z rodziną. Policja poszukuje zaginionych!

Jaki kolor paznokci odmładza dłonie? Małgorzata Kożuchowska od lat stosuje ten trik

HIT DNIA
Jaki kolor paznokci odmładza dłonie? Małgorzata Kożuchowska od lat stosuje ten trik