MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Śmiertelny wypadek na A2 w okolicy Łasiecznik. Zginął motocyklista (aktualizacja)

NOWE
Śmiertelny wypadek na A2 w okolicy Łasiecznik. Zginął motocyklista (aktualizacja)

Żużel. Witold Skrzydlewski: Zobaczymy, czy będą wiedzieli, w którą stronę skręcać

NOWE
Żużel. Witold Skrzydlewski: Zobaczymy, czy będą wiedzieli, w którą stronę skręcać

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Rozpoczynają remont mostu trybunalskiego. Będą korki!

Rozpoczynają remont mostu trybunalskiego. Będą korki!