MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

Podpisał kontrakt z Puszczą. Jego ojciec i wujek to byli piłkarze Wisły Kraków

NOWE
Podpisał kontrakt z Puszczą. Jego ojciec i wujek to byli piłkarze Wisły Kraków

Kto wygra bitwę o Kraków? 8 na 10 wniosków dotyczy dalszej zabudowy

NOWE
Kto wygra bitwę o Kraków? 8 na 10 wniosków dotyczy dalszej zabudowy

Polecamy

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

O TYM SIĘ MÓWI
Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje