Składniki:
1 okrągły chleb,
0,5 kostki masła,
natka pietruszki,
40 dag sera pleśniowego,
40 dag sera żółtego.
Sposób przygotowania:
Chleb ponacinać w kostkę na ¾ wysokości. Ser pleśniowy i ser żółty pokroić w grube plastry, natkę pietruszki posiekać. W otwory w chlebie włożyć ser pleśniowy, ser żółty, posypać natką pietruszki i polać roztopionym masłem. Wszystko wstawić na 10 minut do rozgrzanego do 180ºC piekarnika. Podawać na ciepło.
Lara Gessler: Z omletami jest tak, że niby są super oczywiste, a później się okazuje, że mało kto chce je robić
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?