Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepis na nadziewany chlebek prosto od gospodyń z Zamościa w gminie Sieroszewice

Redakcja
Przepis na nadziewany chlebek prosto od gospodyń z Zamościa w gminie Sieroszewice
Przepis na nadziewany chlebek prosto od gospodyń z Zamościa w gminie Sieroszewice Nadesłane
Panie z Koła Gospodyń Wiejskich w Zamościu podzieliły się z nami wyjątkowym przepisem na nadziewany chlebek. Koniecznie spróbujcie!

Składniki:

1 okrągły chleb,
0,5 kostki masła,
natka pietruszki,
40 dag sera pleśniowego,
40 dag sera żółtego. *

Sposób przygotowania: Chleb ponacinać w kostkę na 3/4 wysokości. Ser pleśniowy i ser żółty pokroić w grube plastry, natkę pietruszki posiekać. W otwory w chlebie włożyć ser pleśniowy, ser żółty, posypać natką pietruszki i polać roztopionym masłem. Wszystko wstawić na 10 minut do rozgrzanego do 180 stopni C piekarnika. Podawać na ciepło.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kotlety mielone z piekarnika z fetą

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na ostrow.naszemiasto.pl Nasze Miasto