W gronie zwycięzców z Ostrowa Wielkopolskiego znaleźli się:
Restauracja roku 2017:
Mellon Resteurant - To miejsce, w którym elegancja i smak łączą się, tworząc niepowtarzalny klimat każdego spotkania. Przytulne wnętrza zachęcają, by w gronie rodziny i przyjaciół miło spędzić czas delektując się smakiem prawdziwie polskiej i europejskiej kuchni. Restauracja oferuje również usługi dodatkowe.
Kucharz roku 2017:
Patryk Kędzierski Faktoria Resteurant & Cocktails - Przepyszne jedzenie, najlepsza pizza w Ostrowie, miła obsługa, duże porcje - to recenzje klientów restauracji, które z pewnością są zasługą również Patryka Kędzierskiego - młodego kucharza z dużym doświadczeniem i fantazją.
Kelner roku 2017:
Damian Zembski z Restauracji - Hotel „Pod Dębami”, Ostrów Wielkopolski, ulica
Poznańska 86- Malowniczo położony w sąsiedztwie ośrodka Piaski - Szczygliczka obiekt oferuje klientom dania z grilla, śniadania, lunche oraz obiady. Specjalnie przygotowane menu czeka na najmłodszych gości. Lokal oferuje również usługi cateringowe.
Cukiernia roku 2017:
Cukiernia Carmen, Masanów - to młoda, kreatywna grupa ludzi z dużymi ambicjami i dobrym, słodkim gustem. Otwarci na nowe połączenia smaków, poszukują inspiracji. Wyznają zasadę, że smak nie może być monotonny. Ogromnym powodzeniem cieszą się torty okolicznościowe i ciasta. Wspaniale wyglądają i jeszcze lepiej smakują.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?